2010 - Jadranka Marić

2010 - Jadranka Marić

V rámci projektu Individuálna podpora talentov sme v roku 2010 podporili talentovanú 12-ročnú plavkyňu Jadranku Marić, ktorá úspešne reprezentuje Slovensko na súťažiach doma i v zahraničí

 

Napríklad na celosvetových hrách mládeže v plávaní telesne postihnutých, IWAS WORLD GAMES 2009 (majstrovstvá sveta do 23 rokov v Indii), kde získala 3 strieborné medaily. Na tejto istej súťaži v roku 2010 Jadranka nedosiahla na medailové umiestnenie, nakoľko bola po operácii dolnej končatiny a mala prestávku v tréningoch, ale aj tak podala bojovný výkon a je prísľubom do ďalšieho pretekárskeho obdobia aj vzhľadom na jej nízky vek – bola najmladšou účastníčkou slovenskej výpravy.

 

Na obrázku Jadranka počas prijatia v primaciálnom paláci
za vynikajúce športové výsledky (Bratislava, jún 2010)

Jadranka 2

 

...ako trojnásobná majsterka Slovenska (Poprad, október 2007)

 

...a počas športovej prípravy v Chorvátsku (Orebič, jún 2007)

Jadranka 1

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti

Prihlásenie